● Stralend Gastheerschap

In deze workshop krijg je inzicht in en kennis van Gastheerschap en Gastvrijheid. Hoe is het gesteld met deze in Nederland, en hoe werkt dit in andere landen. Door middel van handige tools kun je zelf bepalen welke onderdelen jij het belangrijkste vindt voor jouw locatie of event om aan te pakken. Je gaat naar huis met handige tips, inspiratie en nieuwe inzichten.

● Eventmanagement en -organisatie

Sensation, de Libelle Zomerweek, een congres over de snaartheorie, de presentatie van een nieuwe kledinglijn voor de politie, een boerenbraderie in Urk. Je hoeft maar om heen je heen te kijken en je ziet de enorme hoeveelheid grote en kleine evenementen die op allerlei markten en in allerlei niches aan de meest uiteenlopende doelgroepen worden aangeboden.
Steeds vaker grijpen organisaties naar het instrument “evenement" om met hun doelgroepen te communiceren en relaties te versterken. Een evenement kan een geweldige belevenis voor de deelnemer zijn, waar iedereen nog jaren over spreekt. Het event als communicatie- en bindmiddel is de investering dubbel en dwars waard.
Welke stappen komen er kijken bij het bedenken van een geslaagd concept voor een evenement en hoe werk je deze uit tot een concreet programma?

● Maatwerk

Heb je een andere vraag over hospitality? Wil je je team verder ontwikkelen? Hoe ziet de ideale Projectmanager er uit? Ik denk graag met je mee om tot een passende training te komen.

Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.