Over Roelof


Roelof Jansen, aangenaam

Leuk dat je de moeite neemt om te kijken wie ik ben. In het kort?

Levensgenieter, professioneel, gedreven, secuur, regisseur, gezellig, aanpakker, sportief, out of the box, denker, doortastend, bevlogen, culinair, oog voor detail en gastvrij.

En ook nog vader van twee geweldige kinderen, de man van Birgitta, groepsfitness-instructeur bij diverse sportscholen, penningmeester bij Stichting LUSA en saxofonist. Vraag me niet om te kiezen, ik vind het allemaal even leuk.

 

Mijn motto:

Life is a party, so why not have one along the way?…

Het leven is elke dag een feest en niks mooiers dan als gastheer, projectmanager of als adviseur hieraan een invulling te kunnen geven.

 

Waarom GAST.?

Voor mij staat bij elke bijeenkomst één persoon centraal: De Gast, punt.

Zonder Gasten is een feest niet geslaagd, een bijeenkomst zinloos en een gezellige dag of avond een stuk minder gezellig. Ik wil (mijn) gasten laten genieten en ze zo behandelen dat ze zich bijzonder en gerespecteerd voelen. Elke gast verdient de perfecte gastheer.

 

Mijn motivatie:

In de 25 jaar dat ik werkzaam ben in de evenementenwereld heb ik meer dan 1000 verschillende bijeenkomsten mogen bedenken, begeleiden, organiseren en uitvoeren, waarbij ik mijzelf altijd zie als Gastheer. In die gedaante heb ik vele opdrachtgevers en deelnemers een verrassende en geslaagde dag bezorgd.

 

Mijn visie:

Behandel je klanten, bezoekers, deelnemers en/of genodigden als een graag geziene Gast, punt.

Kleine extra’tjes, oog voor detail, daar draait het om.

Geen toneelspel, geen geveinsde interesse, maar oprechte aandacht.

Uiteindelijk willen we allemaal onszelf welkom, gewaardeerd en interessant voelen.